fredag 23 oktober 2015

Biljettsläpp idag: Ambra Succi först ut på Dansens Hus i vår


Ambra Succi, känd från Bounce och som koreografen bakom Loreens hyllade Euphoria-dans, öppnar vårsäsongen på Dansens Hus. Idag släpps biljetterna till föreställningen Striving to Achieve som spelas på Stora scen den 14–17 januari 2016. 

"Energiknippet Ambra Succi har koreograferat och dansat med de flesta inom Sveriges artistelit. Striving to Achieve är hennes första egna fullängdsföreställning skapad för nystartade kompaniet Crazy Artist Movement. Premiären ägde rum på ett fullsatt Dansens Hus den 4 maj 2015 under streetdansfestivalen Urban Connection. Nu kommer succén tillbaka och spelas fem gånger, 14–17 januari 2016. Elva dansare medverkar och musiken spänner från klassiskt till jazz och hiphop.  

Den färgsprakande, personliga föreställningen tar avstamp i Ambra Succis envishet och oändliga hopp. Den handlar om hennes strävan efter att lyckas och om livets alla utmaningar på väg mot målet. Om människor och situationer som färgat henne, om minnen och stunder som gett avtryck och om att hon aldrig tänker ge upp. "



BILJETTER HÄR

Så här skrev jag om föreställningen när jag, tillsammans med min kompis Pepper Split, såg den på Dansens Hus den åttonde Maj 2015 :

STRIVING TO ACHIEVE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar